Swimkick & Minioren Wedstrijdcircuit

banner swimkick-minioren

Swimkick

SwimKickwedstrijden zijn wedstrijden voor beginnende wedstrijdzwemmers in de leeftijd jongens minioren 1 t/m 6 en meisjes minioren 1 t/m 5.

Alle kinderen kunnen vanaf hun 6e verjaardag deelnemen aan SwimKickwedstrijden. De SwimKickwedstrijden zijn bedoeld voor kinderen die kennis willen maken met wedstrijdzwemmen. Gevorderde minioren kunnen na één of twee seizoenen deelname aan SwimKickwedstrijden gaan deelnemen aan Miniorenwedstrijden. Voor de jongste leeftijdsgroepen (minioren 1) zijn uitsluitend de SwimKickwedstrijden.

Minioren

Miniorenwedstrijden kennen een hele lange traditie binnen de KNZB en vormen al decennialang de basis van het echte wedstrijdzwemmen.

De wedstrijden zijn bedoeld voor jongens minioren 2 t/m 6 en meisjes minioren 2 t/m 5 in Nederland. Voor de minioren is er na afloop van de zes wedstrijden een finalewedstrijd in de vorm van de Regionale Minioren Finale. Ook is er een speciale teamwedstrijd, de Minioren Club Meet.

De Miniorenranglijsten zijn terug te vinden op de website van de KNZB: Minoren Ranglijst

Poule indeling

Poule indeling 2018-2019 Swimkick-minioren

De KNZB Regio Oost is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van bovenstaande poule indelingen. Dit overzicht is gemaakt op basis van de gegevens die door de verenigingen zijn aangeleverd.
Eventuele onjuistheden kunnen worden doorgegeven aan:

Data

De SwimKick & Miniorenwedstrijden bestaan uit 3 wedstrijdrondes.
Deel 1 - 13 & 14 oktober 2018
Deel 1 - 27 & 28 oktober 2018 (alternatieve data)
Deel 2 - 26 & 27 januari 2019
Deel 2 - 2 & 3 februari 2019 (alternatieve data)
Deel 3 - 11 & 12 mei 2019

Bepalingen en bestanden

Programma en bepalingen 2018-2019 - Swimkick-Minioren Circuit.pdf

De templates van de wedstrijden zijn via Meet Manager te downloaden.