Nieuwsoverzicht

05-7-2020

De KNZB is bezig met een protocol voor wedstrijden in een 1,5 m samenleving. Op basis van dit protocol hopen wij in september weer wedstrijden te kunnen organiseren.

De eerste circuit wedstrijden beginnen in het weekend van 19/20 september met het junioren Circuit en het Team Meet Senioren.

29-5-2020

De KNZB heeft voor seizoen 2020-2021 de aangepaste wedstrijdkalender en de bepalingen gepubliceerd. Dit alles met een groot voorbehoud.

15-5-2020

Beste verenigingen,

Op dit moment wordt er hard gewerkt door de KNZB om de bepalingen en de wedstrijdkalender voor volgend seizoen samen te laten gaan met de Corona maatregelen.
Zodra er meer bekend is wordt dit op de site gepubliceerd.

12-5-2020

Update coronavirus en activiteiten KNZB

De KNZB heeft een pagina ingericht met ondersteundende documenten en goede voorbeelden van, voor en door verenigingen.

corona checklist

25-4-2020

Drie officials van de KNZB regio Oost zijn afgelopen vrijdag verrast met een koninklijke onderscheiding. Ze werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau mede vanwege hun inzet als vrijwilliger in de zwemwereld. Vanwege het Coronavirus konden de versierselen niet op de gebruikelijke wijze worden uitgereikt doch de burgemeesters van de betreffende gemeentes hebben de gedecoreerde toch op een passende wijze in het zonnetje gezet.

lintje

25-4-2020

Drie officials zijn afgelopen vrijdag verrast met een koninklijke onderscheiding. Ze werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau mede vanwege hun inzet als vrijwilliger in zwemwereld. Vanwege het Coronavirus konden de versierselen niet op de gebruikelijke wijze worden uitgereikt doch de burgemeesters van de betreffende gemeentes hebben de gedecoreerde toch op een passende wijze in het zonnetje gezet.

Mevrouw Reina van der Wal uit Zaltbommel en lid van ZV Zaltbommel is al meer dan 25 jaar KNZB-scheidsrechter en al sinds 1976 zwemofficial. Daarnaast had ze verschillende bestuursfuncties binnen de zwemvereniging en is ze nog steeds zeer actief bij het organiseren van verschillende wedstrijden, als VOF en ook zeer regelmatig terug te vinden als official bij regionale en landelijke zwemwedstrijden.

De heer Roel van Ee uit Warnsveld en lid van de IJsselmeeuwen is ruim 20 jaar vrijwilliger binnen zijn vereniging. In 1999 fungeerde hij voor het eerst als zwemofficial en sinds 2015 heeft hij de bevoegdheid van scheidsrechter. Nog steeds zet hij zich in voor de vereniging waarin hij in de loop der jaren diverse rollen en functies heeft gehad.

De heer Erwin te Selle uit Winterswijk en lid van WWV heeft in 1991 zijn eerste bevoegdheid als zwemofficial behaald en is nog steeds regelmatig als official langs de badrand te vinden. Binnen zijn vereniging vervult hij verschillende functies en geeft hij onder andere zwemles.

Mochten wij een onderscheiding van een andere official in onze regio die dit voorjaar is gedecoreerd hebben gemist, wilt u dan contact opnemen via rzoc.beoordelingen@knzboost.nl zodat we hem of haar alsnog op gepaste wijze in het zonnetje kunnen zetten.

5 pagina's1 2 3 4 5 > »