Nieuwsoverzicht

16-8-2019

Voor de zomer zijn op diverse plaatsen voorlichtingsbijeenkomsten gehouden over de introductie van het KNZB Sportmodel Zwemmen. Het KNZB Sportmodel is de opvolger van het Meerjaren Opleidingsplan Zwemmen (MOZ). Het MOZ gaf inzicht in de opleidingsweg van minioren naar topniveau bij senioren. Het gaf onvoldoende houvast voor zwemmers die minder getalenteerd zijn of andere doelen nastreven.

19-6-2019

Sinds een paar weken heeft Arena een badpak voor vrouwen dat bestaat uit 2 delen en goedgekeurd is door de FINA. In het reglement is opgenomen dat de zwemmer in zwemwedstrijden maar 1 zwempak mag dragen.

08-4-2019

Op zondag 7 april 2019 verdedigde ZvZwartsluis met zeventien minioren haar titel ‘beste zwemclub van Nederland’ in het Hofbad in Den Haag. Ook dit jaar behaalden de minioren het hoogste aantal punten tijdens deze Nationale Club Meet. Met een ruime voorsprong op de nummer twee mag ZvZwartsluis zich dus opnieuw de beste zwemclub van Nederland noemen.

19-3-2019

Voor alle KNZB officials is er sinds enige tijd de Digitale Official Pas beschikbaar. Deze pas zal de oude papieren pas vervangen.

De Digitale Ofiicial Pas is onderdeel van de KNZB-app, welke kan worden gedownload in de App-store en Goolgle Play-Store. Op dit moment bevat de app voornamelijk waterpolo onderdelen, uitbreiding voor de overige afdeling zal op termijn plaatsvinden. De app is bedoeld voor alle KNZB officials.

14-2-2019

De Swim Cup’s in Nederland vormen ieder jaar opnieuw een indrukwekkend podium waar nationale en internationale toppers tegen elkaar strijden en jagen op limieten voor EK’s, WK’s en Olympische Spelen. Het hele zwembad is mooi aangekleed, de tribunes zitten vol en de speaker en DJ werken samen aan de juiste sfeer voor topprestaties. Zoals elk jaar organiseert PSV Zwemmen ook dit jaar weer de Arena Junior Swim Cup in de pauze van de Swim Cup Eindhoven. Een evenement waar iedereen bij wil zijn. In samenspraak met de KNZB is er dit jaar gekozen om een tweedaagse Junior Swim Cup te organiseren in Eindhoven. De Swim Cup in Den Haag zal een Minior Swim Cup organiseren.

5 pagina's1 2 3 4 5 > »