Scheidsrechterportaal

Algemeen

Voor alle zaken rondom de nog te fluiten wedstrijden, het maken van rapportages, het maken van tuchtrapporten en overige wedstrijdinformatie is jouw eigen scheidsrechterportaal de aangewezen informatiebron.
Meer nog dan de Sportlink-App op uw smartphone. Deze App geeft je wel enige informatie over jouw wedstrijden in de toekomst, maar er zitten ook onregelmatigheden in, waardoor niet altijd de juiste info wordt weergegeven.

Inloggen

Om de pagina te kunnen openen klikt je op: http://officialportal.sportlink.com/knzb 
Uw gebruikersnaam is jouw relatiecode van de KNZB. Deze relatiecode is bekend bij de ledenadministratie van jouw vereniging.
Indien je het wachtwoord bent vergeten, kan je van de bekende knop gebruik maken. Werkt die niet (er wordt geen mail verstuurd), kan het zijn dat jouw mailadres in de ledenadministratie anders is dan je huidige.
Als het daarna nog niet werkt kunt je het verzoek om een nieuw wachtwoord zenden aan  . 
Zie voor de handleiding: Handleiding Inloggen.pdf

Handleiding

De handleiding, waar je als basis mee aan de slag kunt, staat onder de kop HELP. Hieronder worden de handleidingen in verbeterde vorm aangeboden. Voordat je begint kan je nog op de volgende informatie klikken: Informatie over Hoofdscherm Official Portaal.pdf

!

Raadplegen eigen activiteiten

Als je bent ingelogd, zie je standaard de pagina met daarop jouw activiteiten (je nog te fluiten wedstrijden en andere zaken).

Er worden veel gegevens vermeld, zoals die van de accomodatie en een routeplanner.

Ook jouw gefloten wedstrijden staan er bij. Al of niet aangemerkt als je een rode kaart in die wedstrijd hebt moeten geven.

De volledige informatie vind je in de: Handleiding voor tabblad Activiteiten.pdf

!

Fluiten voor een andere vereniging

Als je voor een andere vereniging wilt fluiten dan waar je lid van bent, moet je dat doorgeven aan de SCRO. De SCRO kan dat laten aanpassen in Sportlink.
Jij kan dat niet zelf in jouw webportaal aangeven.

Je hoeft om die reden niet van die andere vereniging lid te worden/zijn. Het mag natuurlijk wel.