Nieuwsoverzicht

01-3-2021

Het De Mirandabad in Amsterdam besloot haar buitenbad in het najaar van 2020 open te houden voor banenzwemmen. Toen Nederland vervolgens op 15 december opnieuw in lockdown ging, kreeg dit zwembad toestemming om open te blijven. 

18-10-2020

In september zijn we hoopvol aan het nieuwe seizoen begonnen. Er is door de vrijwilligers van de verenigingen en de KNZB Regio Oost hard gewerkt aan coronaprotocollen voor wedstrijden. Daardoor konden er in de eerste weken van het seizoenook wedstrijden gehouden worden. Niet zoals we gewend waren en graag zouden willen, maar er kon in ieder geval weer gezwommen worden. Een tijd zag het ernaar uit dat ook de regionale wedstrijden, hoewel in aangepaste vorm, door zouden kunnen gaan.

16-8-2020

Dit concept draaiboek is bedoeld als leidraad voor het opstellen van een draaiboek voor de organisatie van zwemwedstrijden zolang er beperkingen gelden vanwege COVID 19.

KNZB Regio Oost - Concept - Draaiboek organisatie wedstrijden.pdf

29-5-2020

De KNZB heeft voor seizoen 2020-2021 de aangepaste wedstrijdkalender en de bepalingen gepubliceerd. Dit alles met een groot voorbehoud.

15-5-2020

Beste verenigingen,

Op dit moment wordt er hard gewerkt door de KNZB om de bepalingen en de wedstrijdkalender voor volgend seizoen samen te laten gaan met de Corona maatregelen.
Zodra er meer bekend is wordt dit op de site gepubliceerd.

12-5-2020

Update coronavirus en activiteiten KNZB

De KNZB heeft een pagina ingericht met ondersteundende documenten en goede voorbeelden van, voor en door verenigingen.

corona checklist

2 pagina's1 2 >