Nieuwsoverzicht

20-11-2021

De laatste ontwikkelingen rondom Covid en de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid hebben ons gedwongen de cursus 4 te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. Alle cursisten die zijn ingeschreven blijven ingeschreven; de data en de locaties zullen worden medegedeeld aan de cursisten zodra de accommodaties waar de cursus wordt gegeven zijn bevestigd.

De cursus zal nu plaats vinden in week 4, 5, 6 en 7. Het examen wordt gehouden op zaterdag 5 maart in Ugchelen, een eventuele herexamen volgt dan op 12 maart. Het verplichte schaduwklokken kan pas gebeuren vanaf 1 januari en er zijn in januari en februari voldoende wedstrijden beschikbaar, denk hierbij aan de competitie en het minioren circuit. De cursisten moeten er vanuit gaan dat ze tijdens de cursus en zeker ook tijdens de wedstrijden een QR-code moeten kunnen tonen.

25-10-2021

De inschrijving voor de cursus tijdwaarnemer 4 van seizoen 2021-2022 is inmiddels gesloten.

11-9-2021

Op woensdag 22 september om 20.00 uur zal in De Duiker, Hoenderloseweg 10, 7339 GH Ugchelen als voorbereiding op het nieuwe seizoen weer een applicatie-cursus plaatsvinden voor alle Scheidsrechters en Kamprechters. Inloop is vanaf 19.45. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Tijdens deze avond zal vooral aandacht besteed worden aan de eenduidigheid die we als officialcorps naar zwemmers en andere officials willen uitstralen op het gebied van het toepassen van de reglementen tijdens de wedstrijden. Daarbij komt ook de toepassing van de op dat moment geldende Corona maatregelen aan de orde

Daarnaast zal ruime aandacht worden besteed aan het fungeren bij wedstrijden waarbij de Elektronische Tijdwaarneming wordt gebruikt en wat de reglementen hieromtrent zeggen en hoe deze in de praktijk moeten worden toegepast.

Wij willen u vragen zich vooraf aan te melden op roc.voorzitter@knzboost.nl zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal personen dat deze avond zal gaan bezoeken mede in verband met het hanteren van de op het moment van de bijeenkomst geldende Corona-voorschriften.

De Regio Official Commissie

05-9-2021

Dit seizoen hopen we de wedstrijden weer volgens de planning te kunnen zwemmen. Het zal voor iedereen wel weer even wennen zijn na zo’n lange tijd. We hebben er weer zin in!

Meer informatie over de start van het nieuwe seizoen staat in de Nieuwsbrief september 2021 _2_.pdf.

12-8-2021

Beste bestuursleden, commissieleden en andere vrijwilligers,


Met diverse vrijwilligers en stakeholders betrokken bij de afdeling zwemmen is er de afgelopen jaren gewerkt aan de totstandkoming van een jury app als tool voor de ondersteuning van semi-automatische tijdwaarneming. Investeren in de zwemsport is belangrijk om onze zwemsport aantrekkelijk te houden.

05-7-2021

Zaterdag 16 oktober 2021
Open Nederlandse Gay Zwemkampioenschappen 2021 in Nijmegen

Gayzwemvereniging De Spetters organiseert op zaterdag 16 oktober de Open Nederlandse Gay Zwemkampioenschappen 2021. De zwemwedstrijden zijn onderdeel van het jaarlijkse Pink Summer Sports toernooi van Gay Sport Nijmegen en dienen tevens ter voorbereiding voor het zwemtoernooi tijdens EuroGames 2022 in Nijmegen.

2 pagina's1 2 >