Nieuwsoverzicht

05-7-2020

De KNZB is bezig met een protocol voor wedstrijden in een 1,5 m samenleving. Op basis van dit protocol hopen wij in september weer wedstrijden te kunnen organiseren.

De eerste circuit wedstrijden beginnen in het weekend van 19/20 september met het junioren Circuit en het Team Meet Senioren.

29-5-2020

De KNZB heeft voor seizoen 2020-2021 de aangepaste wedstrijdkalender en de bepalingen gepubliceerd. Dit alles met een groot voorbehoud.

15-5-2020

Beste verenigingen,

Op dit moment wordt er hard gewerkt door de KNZB om de bepalingen en de wedstrijdkalender voor volgend seizoen samen te laten gaan met de Corona maatregelen.
Zodra er meer bekend is wordt dit op de site gepubliceerd.

12-5-2020

Update coronavirus en activiteiten KNZB

De KNZB heeft een pagina ingericht met ondersteundende documenten en goede voorbeelden van, voor en door verenigingen.

corona checklist

25-4-2020

Drie officials van de KNZB regio Oost zijn afgelopen vrijdag verrast met een koninklijke onderscheiding. Ze werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau mede vanwege hun inzet als vrijwilliger in de zwemwereld. Vanwege het Coronavirus konden de versierselen niet op de gebruikelijke wijze worden uitgereikt doch de burgemeesters van de betreffende gemeentes hebben de gedecoreerde toch op een passende wijze in het zonnetje gezet.

lintje

26-2-2020

Vanwege het coronavirus is de waterpolohearing uitgesteld. De CZRO bekijkt of deze op een later tijdstip of op een andere manier gehouden kan worden.

-- Origineel bericht --
In deze bijlage kunt de uitnodiging vinden voor de jaarlijkse waterpolo hearing, deze zal plaatsvinden op woensdag 25 maart aanstaande te Apeldoorn.

2 pagina's1 2 >