Nieuwsoverzicht

08-4-2019

Op zondag 7 april 2019 verdedigde ZvZwartsluis met zeventien minioren haar titel ‘beste zwemclub van Nederland’ in het Hofbad in Den Haag. Ook dit jaar behaalden de minioren het hoogste aantal punten tijdens deze Nationale Club Meet. Met een ruime voorsprong op de nummer twee mag ZvZwartsluis zich dus opnieuw de beste zwemclub van Nederland noemen.

31-3-2019

Afgelopen dinsdag bereikte ons het trieste bericht dat Herman Heijnen kort voor zijn 62 ste verjaardag is overleden.

19-3-2019

Voor alle KNZB officials is er sinds enige tijd de Digitale Official Pas beschikbaar. Deze pas zal de oude papieren pas vervangen.

De Digitale Ofiicial Pas is onderdeel van de KNZB-app, welke kan worden gedownload in de App-store en Goolgle Play-Store. Op dit moment bevat de app voornamelijk waterpolo onderdelen, uitbreiding voor de overige afdeling zal op termijn plaatsvinden. De app is bedoeld voor alle KNZB officials.

14-2-2019

De Swim Cup’s in Nederland vormen ieder jaar opnieuw een indrukwekkend podium waar nationale en internationale toppers tegen elkaar strijden en jagen op limieten voor EK’s, WK’s en Olympische Spelen. Het hele zwembad is mooi aangekleed, de tribunes zitten vol en de speaker en DJ werken samen aan de juiste sfeer voor topprestaties. Zoals elk jaar organiseert PSV Zwemmen ook dit jaar weer de Arena Junior Swim Cup in de pauze van de Swim Cup Eindhoven. Een evenement waar iedereen bij wil zijn. In samenspraak met de KNZB is er dit jaar gekozen om een tweedaagse Junior Swim Cup te organiseren in Eindhoven. De Swim Cup in Den Haag zal een Minior Swim Cup organiseren.

28-9-2018

Inmiddels is de inschrijving gesloten.

De cursus wordt gehouden in de weken 47 t/m 51 2018. Het examen wordt gehouden op 19 januari 2019 en het herexamen is op 26 januari 2019.

2 pagina's1 2 >