Nieuwsoverzicht

26-2-2020

Vanwege het coronavirus is de waterpolohearing uitgesteld. De CZRO bekijkt of deze op een later tijdstip of op een andere manier gehouden kan worden.

-- Origineel bericht --
In deze bijlage kunt de uitnodiging vinden voor de jaarlijkse waterpolo hearing, deze zal plaatsvinden op woensdag 25 maart aanstaande te Apeldoorn.

09-2-2020

De directie van de KNZB en de coördinator zwemmen, Jeroen Dellebeke, hebben in overleg besloten alle bonds en regio zwemwedstrijden van zondag 9 februari op te schorten. Dit besluit berteft ook het waterpolo waar al eerder besloten was wedstrijden niet te laten doorgaan en is in navolgoing van de KNVB en andere sportbonden. Eén en ander is in verband met de veiligheid met betrekking tot het verwachte weer later op zondag.

'Vervelende beslissing, maar we gaan samen met de organisaties kijken naar een geschikt inhaalmoment' aldus Jeroen.

04-2-2020

In samenwerking met zwemvereniging Het Ravijn organiseerde de KNZB Regio Oost afgelopen weekend voor de tweede keer de Regionale Estafettekampioenschappen in het zwembad van Nijverdal. Met zo’n 450 deelnemers, verdeeld over 22 verenigingen werd het een spectaculaire wedstrijd. Variërend van de 4x50m rugslag voor alle leeftijdsgroepen tot en met de spannende 10x 50m vrije slag gemengd, voor iedereen zaten er leuke en uitdagende races tussen.

19-1-2020

De cursus starter (bevoegdheid 2) wordt gehouden op 3 maart 2020. U kunt zich tot 18 februari 2020 inschrijven via dit formulier.

09-12-2019

Hoe om de te gaan met S-geclassificeerde en niet-geclassificeerde zwemmers met een beperking door scheidsrechters bij zwemwedstrijden.

Parazwemmers, zijnde zwemmers met een lichamelijke of verstandelijke beperking, die beschikken over een S-classificatie en bijbehorende dispensatiecodes behoeven zich nimmer voorafgaande aan een wedstrijd bij een scheidsrechter te melden, daar conform het D reglement Zwemmen (art. bijlage D1 3.5) de S-classificaties en dispensatiecodes dienen te zijn opgenomen in de startlijst van een wedstrijd. S-geclassificeerde zwemmers beschikken niet (meer) over een dispensatiepas. 

27-11-2019

WS Twente organiseert in het weekend van 30 november t/m 1 december de Hengelo Long Course Challenge. Wil jij official zijn tijdens de eerste belangrijke wedstrijden van het seizoen in het Twentebad? Stuur dan een mail naar challenger@wstwente.nl!

2 pagina's1 2 >